LØRDAG
9. NOVEMBER
19:00

Team Bachstad

Kjøp billett

Den populære duoen Øystein Bache og Rune Gokstad har siden 2011 tatt med TV- seerne  en rekke reiser verden rundt – alltid  utradisjonelt vis. Ni sesonger har så langt gått  NRK1. I august kommer et nytt eventyr med Team Bachstad – da reiser til Japan  langs! Syv episoder i beste sendetid NRK1.

får publikum muligheten til å oppleve Team Bachstad «live»! I samarbeid med NRK inviteres det til et talk-show hvor publikum blir med på en halvannen time lang reise i levende live, med humor, filmklipp og historier som ikke kom med i programmene!

Duoen er også kjent for NRKs jule- og påskenøtter, men deres ni sesonger på tur startet med en reise i en veteran-brannbil til Mongolia. I sesong to krysset de India på tvers i auto-rickshaw, og deretter ventet en kryssing av det søramerikanske kontinent i et godt brukt bruktbil!

Fjerde sesong bød på en tur fra syd til nord i Finland i to knøttsmå varemopeder, før den femte sesongen ble tilbrakt i Indokina i en utrangert Land Cruiser som Forsvaret skulle gi til Norsk Folkehjelp i Kambodsja.

Sesong seks sendte duoen i østerled – i en 34 fots motorbåt skulle de seile på elver fra St. Petersburg gjennom Russland, Hviterussland, Ukraina og over Svartehavet med Istanbul som mål. Også i sesong syv forflyttet de seg i det våte element da de besøkte en del øyer i Karibien.

Koronaen satte en stopper for å reise utenlands i 2020 – da ble løsningen å dra Norge på langs i en elektrisk postbil. Den foreløpig siste sesongen startet i Portugal og skulle ende opp i Vladivostok helt øst i Russland – men like etter avreisen startet krigen i Ukraina og reiseruta måtte brått endres.

At de kommer til Storstova i november er imidlertid helt sikkert!