Billetter

Billetter får du kjøpt på www.storstova.com. Du kan også kjøpe billetter i Storstova sine åpningstider som er en time før arrangementstart, og på Bryne kino som har åpningstider mandag- fredag kl 16.00-21.45, lørdag kl 10.30- 22.00 og søndag kl 13.00-21.00.

Telefon: 51 77 64 35

Billetter kjøpt online mottar du på e-post. Om du ikkje mottar billett pr e-post send mail til storstova@time.kommune.no så vil vi hjelpe deg. Billettene kan printes ut eller vises på mobil/nettbrett i døren.

Alle publikummere som skal på våre forestillinger må ha gyldig billett. Av hensyn til publikum, anbefaler vi ikke barn under 2 år på forestillinger/konserter, så fremt ikke annet er opplyst i programmet. Barnerabatt gjelder opp t.o.m 15 år.

Reservasjon

Reservasjon av billetter er dessverre ikke mulig.

Rullestolplasser

Vi har 4 rullestolplasser. Disse er lokalisert på rad 1 og 9. Rullestolplasser kjøper du på nett som vanlige billetter. Vær obs på at rullestolbilletten og de vanlige billettene må kjøpes hver for seg, da systemet ikke regner rullestolplassene som en del av raden de er på.

 

Ledsagerbevis

Storstova aksepterer ledsagerbevis på alle forestillinger. Ledsagerbevis må forevises ved adgang til arrangementet. Ved å sende mail til storstova@time.kommune.no får du tilsendt ein kode som du kan bruke for å kjøpe billett med ledsagerbevis.

Refusjon

Billetter refunderes kun ved avlysning av hele arrangementet, datoendringer eller annen feil fra Storstova sin side. Tapte eller feilkjøpte billetter refunderes ikke.