ONSDAG
19. FEBRUAR
20:00

Ine Hoem & Andreas Ulvo

Kjøp billett

Ine Hoem er en norsk låtskriver og artist med en stemme som treffer deg rett i hjertet. Sammen med faren Edvard Hoem hadde hun en fantastisk konsert under Garborgdagar 2023, og vi gleder oss nå over at hun kommer tilbake til oss med sitt nye album.  

I musikken sin henter hun inn elementer fra både moderne visepopmusikk og jazz-universet. Hjertevarme historier møter en moderne singer/ songwriter-tradisjon i kombinasjon med en unik formidlingsevne.

Hoems gjennombrudd kom med albumet “Angerville”, og singelen This Year» som har over fire millioner avspillinger på Spotify. Låten fikk mye spilletid på norsk radio, og figurerte også i den amerikanske TV-serien “Degrassi”.

I 2017 kom oppfølgeren «Moonbird», produsert i samarbeid med Tobias Fröberg (Ane Brun, Bjørn Eidsvåg). I kjølvannet av albumslippet turnerte Ine Hoem som support for Veronica Maggio og spilte en mengde klubbkonserter og festivaler i Norge. 

Ine Hoems tredje album, «Hundre dager», ble sluppet 24. januar 2020 og var hennes første med norske tekster. Albumet mottok strålende kritikker i norsk presse, og låta «Jeg vil aldri hjem» ble en av de mest spilte radiolåtene sommeren 2020. I desember 2020 gjorde Ine Hoem sin første opptreden på Lindmo med sangen “Å, signa natt” – en gjendiktning av “O, helga natt” Januar 2021 ble «Vi trenger ikke hage vi» A-listet på Nrk P1. 

Høsten 2021 slapp Ine Hoem albumet «Alt vi har kjært», hvor hun samarbeider musikalsk med sin far Edvard Hoem. Ine Hoem har skrevet flesteparten av melodiene, og Edvard Hoem står for tekstene. Siden høsten 2021 har de vært på turné i Norge. Musikken består av salmer, visepop og jazz og er Ine Hoems fjerde album i eget navn. Ine Hoem kommer med nytt album i 2024.