FREDAG
20. SEPTEMBER
19:00

Harald Eia – Beveget av kjærlighet

Kjøp billett

Beveget av kjærlighet:

Et edutainment-show om følelsen som knytter oss tettere sammen.

Harald Eia ser ikke på seg selv som en følsom type, men har blitt nysgjerrig på hva som faktisk skjer med ham når han blir rørt til gledestårer. 

I dette foredraget går han på typisk Eia-vis vitenskapelig til verks for å forstå sine egne og andres følelser. Hvorfor blir vi egentlig rørt, og har det noen funksjon? Hva er det som trigger følelsen av tilhørighet? Hva får oss til å gråte av rørende film-og TV-øyeblikk?

Han er kjent for sin evne til å kombinere humor og viten på en unik og engasjerende måte, og her kan du forvente en opplevelse som garantert både underholder og inspirerer. 

Bli med på en humoristisk reise om mystikken bak gledestårer med hele Norges Harald Eia!

Harald Eia

Harald Eia er mest kjent for humorprogrammer og karakterer som «Oslolosen» på TV, men har også en lidenskap for å formidle kunnskap på en underholdende måte. I programmer som Spillet, Brille og i NRK-serien om det norske samfunn, Sånn er Norge, har Harald begeistret det norske folk med nye og overraskende innsikter.

Harald er ikke bare opptatt av komedie, men brenner også for vitenskap. Han er utdannet sosiolog fra UiO, og begynte å lage humorprogrammer på NRK etter å ha jobbet som høyskolelærer i et år. 

Ved siden av lyd- og bilde-produksjoner har han skrevet flere populærvitenskapelige bøker. “Født sånn eller blitt sånn” handler om hvilke psykologiske trekk som er medfødt, og hvilke som er formet av oppdragelse og samfunnet rundt. “Hva forskes det på her?” er en morsom kunnskapsbok sprunget ut av TV-programmet “Brille”.

 
Foto: Bendik Raaen-Mansika