TORSDAG
21. DESEMBER
19:30

Swing Actually

Kjøp billett

Randi Tytingvaag og Britt-Synnøve Johansen inviterer til julekonsert med swingende juleklassikere! Lekende musikalitet, swingende rytmer og med en herlig dose sjarme formidler de sine julefavoritter.

Tytingvaag og Johansen byr på dampende New Orleans-gospel, perler fra det amerikanske julerepertoaret, og sine helt egne versjoner av tradisjonsrike, norske julesanger.

De har i denne vidunderlige julekonserten håndplukket kremen av kremen innenfor musikere og crew, og kan med denne line-up’en love deg en festkveld av de sjeldne.

Er det en julekonsert du bør få med deg dette året er det nettopp denne!Stavanger Aftenblad har tidligere trillet terningkast til 5 og skrev at det er få som klarer å synge julen inn like godt som Randi Tytingvåg og Britt-Synnøve Johansen. Anmelderen kaller dem «to supergode, samkjørte vokalister som legger litt mer i det enn mange andre. Aftenbladet var også imponert over orkesteret med full blåserrekke som var helt samkjørte, helt trygge og at det småkokte når de var på besøk.