LØRDAG
11. NOVEMBER
19:00

Perfect Night – Andreas Voll

Kjøp billett

« Så lenge jeg kan huske har jeg hatt en lidenskap for å skape, og så lenge jeg kan huske har jeg hatt en lidenskap for musikk. Det er derfor en glede å kunne presentere den nyinnspilte plata mi, Perfect World i form av en storslått konsertopplevelse med showet «Perfect Night». Storstova er en venue som har betydd mye for meg, og det er veldig stas å kunne entre nettopp denne scenen i November. 

Målet med showet er å dra dere inn i mitt lille univers, hvor jeg legger alle kort på bordene og med ærlighet og sårbarhet prøver å finne meg selv i en vanskelig verden. Uten å røpe for mye, kan jeg avsløre at det blir en heidundrende kveld fylt av glede og kjærlighet. Med meg i kulissene har jeg blant annet min mor, Rut Haaland Voll og hennes partner in crime Åslaug Lindland som tidligere har satt opp Kamilla og Tyven musikalen på samme sted. På scenen skal jeg ikke stå alene. Jeg får jeg hjelp av profesjonelle musikere i tillegg til lokale frivillige.  

Dette er et show som passer for alle som er glad i musikk og sceneshow. Velkommen til å dele denne festaften sammen med meg.  

Musikalsk ansvarlig: Aril Schøld

– Andreas »