TORSDAG
22. FEBRUAR
20:00

Paal Flaata (duo)

Kjøp billett
Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig følsomme og vakre stemme. Gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid – de siste 20 av dem som soloartist – har Paal forundret omgivelsene med en stemme som ikke synes å være riktig av denne verden. 
 
Paal er en av de mest-turnerende artister her til lands, og har sammen med pianist og produsent, Gøran Grini spilt på de fleste norske scener gjennom 20 år.
 
Som soloartist har han gitt ut til sammen 10 album, noe som blant annet har resultert i tre Spellemann nominasjoner. (Wait By The Fire, Come Tomorrow og Love and Rain)
 
På 90 tallet var Paal frontfigur og vokalist i Midnight Choir som ga ut 5 album, hvor de blant annet vant Spellemannsprisen for det kritikerroste albumet, Amsterdam Stranded.

De som kjenner til hans karriere vet at hans fremste inspirasjonskilder er låtskrivere fra de amerikanske sørstater (bl.a Mickey Newbury, Townes Van Zandt og Tony Joe White).

Paal Flaata har en enestående evne til å tolke andres låter med stor innlevelse, og at han tilhører det absolutte tetskiktet blant norske vokalister er ingen overdrivelse. Med seg på denne konserten har han sin faste pianist, Gøran Grini, og publikum får høre et fint utvalg av soloplatene hans, noe fra Midnight Choir og kanskje en Cash låt….