FREDAG
19. APRIL
19:30

Ole Ivars

Få billetter
Kjøp billett

Velkommen til Ole Ivars’ avslutningskonsert, «TAKK FOR ALLE FINE ÅR»!

Eventyret Ole Ivars er snart over, men først kommer den glade gjengen til Storstova.

Det var en gang et band som tok navnet Ole Ivars. Den musikkinteresserte guttegjengen fra områdene omkring Hamar starta i 1964, og siden har bandet utvikla seg til å bli det mestselgende, mest meritterte og mest etterspurte bandet i Norge.

Bandet har en tilhengerskare som omfatter folk i alle aldre i flere land, og er i dag mye mer enn et danseband. De har spilt mest for folk som danser, men i løpet av sine 58 år på veien har de også gitt folket konserter og show i både kulturhus og konserthus. Ole Ivars har rett og slett vært med på mye spennende. 

«TAKK FOR ALLE FINE ÅR» er en velment takk til alle de som har møtt opp og stilt opp for dem langs deres lange vei i musikkens tjeneste.

Ole Ivars har sanket inn hele 8 spellemannspriser, inkludert den gjeveste av alle, Årets Spellemann. Hele 12 ganger har de blitt nominert siden prisen for danseband ble oppretta i 1996. De har også opptrådt i det TV-sendte Spellemann-showet flere ganger, senest i 2018.

Bandets bassist og låtskriver, William Kristoffersen, mottok i 2009 Kongens fortjenstmedalje for det betydelige antall låter han har skrevet. «Kongen av Campingplassen», «Nei, så tjukk du har blitt», «En får væra som en er», «Jag trodde änglarna fanns» og «Kalle med fela» er noen av de låtene som Ole Ivars har hatt suksess med. Flere av de gamle hitene fra 60-tallet er også på plass i showkonserten!

I sitt avslutningsår består Ole Ivars av:

Ole Ødegård, som starta bandet og fremdeles trakterer sine tangentinstrumenter.

Arne Willy Foss, som er den andre fra originalbesetningen. Han er en glimrende multimusikant som spiller både klarinett, fløyte og alle saksofoner. Han er også solist på flere titalls låter.

William Kristoffersen, som er bassist, en av vokalistene, primus motor og bandets låtskriver. Fra han starta i 1983 har nærmere tre hundre av hans sanger og låter blitt innspilt på tjuefem forskjellige studioalbum med bandet.

Morten Nyhus, som spiller trommer. Han har også vært produsent og tekniker på de fleste Ole Ivars-albumene, fra 1989.

Bjørn Elvestad, som er den andre multimusikanten i bandet. Han starta i 1996, og spiller gitarer, trekkspill, steel- gitar, fele, keyboards, samt at han er korist. Bjørn er også solist på mange låter, der han anvender instrumentene har trakterer.

Espen Hagen Olsen, som er hovedvokalist, og som også spiller gitar.