SØNDAG
12. JANUAR
19:00

Nyttårskonsertene 2025 med Klepp Hornmusikk og Inger Lise Hope

Kjøp billett

Inger Lise Hope har tatt hele Norge med storm dette året, etter en audition til The Voice som fikk både dommere og publikum i knestående. Over 7 millioner mennesker i hele verden har sett klippet der hun trollbinder alle, og med dette tok hun steget fra å være en godt bevart lokal hemmelighet til å bli på alles lepper. Etter mange imponerende opptredener og nervepirrende avstemninger vant hun til slutt hele The Voice 2024. Så velfortjent!

Klepp Hornmusikk gleder seg derfor stort til å ønske det nye året velkommen med Inger Lise som nyttårsgjest! Nyttårskonsertene har vært en institusjon på Jæren i over 30 år, og dette er konserten mange bare MÅ ha med seg ved inngangen til et nytt år. Som vanlig er det duket for variert musikk fra en feststemt gjeng på scenen. Nyttår blir ikke det samme uten Nyttårskonsertene!

Det er for øvrig ikke første gang Inger Lise og Klepp Hornmusikk gjør noe sammen. I 2023 strålte hun som «Maria» i musikalen «The Sound of Music», og til våren er hun også aktuell når Klepp Hornmusikk gjør sin versjon av «Annie Get Your Gun».

Varighet: Ca 2t 30 min (inkludert pause)