SØNDAG
30. OKTOBER
14:00

Insimul-Ivo Caprino filmkonsert

Kjøp billett

Insimul inviterer til filmkonsert med et utvalg at Ivo Caprinos klassikere: Gutten som kappåt med trollet, Karius og Baktus og Veslefrikk med fela. Vi viser filmene mens vi spiller den fantatiske musikken av Christian Hartmann og Gunnar Sønstevold og legger på nye stemmer på filmene!  
 

Velkommen til en nydelig gjenopplevelse av disse norkse animasjonsklassikerene fra midten av forrige århundre! 

Insimul: 

Insimul er en sinfonietta med base i Stavanger og består av 17 musikere med følgende instrumenter; 2 fioliner, bratsj, cello, bass, fløyte, klarinett, obo, fagott, trompet, horn, trombone, tuba, piano og slagverk. 

Insimul har som mål å tilby moderne musikk som utfordrer lytteren, gjerne i form av bestillingsverk fra noen av de mange spennende nye skandinaviske komponistene. Vi spiller også konserter med “moderne klassikere” skrevet av noen av de store komponistene fra de siste 140 årene. Det er også viktig for oss å tilby et rimelig konsertalternativ til barn og unge i regionen, noe vi gjør ved hjelp av spennende årlige barne- og familiekonserter.  

Vi består av musikere med erfaring fra ensembler som blant annet Stavanger symfoniorkester, Kristiansand symfoniorkester, Mariinskyteateret samt flere av forsvarskorpsene. 

Vår faste dirigent er Rune Furøy Johansen som er den første med en master i dirigering fra Universitetet i Stavanger. 

 

Dirigent: Rune Furøy Johansen 

Plakaten er laget av Dusan Cvetkovic 

Konserten er støttet av Norsk kulturråd