TIRSDAG
17. JANUAR
16:15

Hakkebakkeskogen – 70 års jubileum

Kjøp billett

Hakkebakkeskogen vert flytta til neste år,  DATO 17.01.23

 

Denne veka blei det kjent at Kulturdepartementet trekker tilbake stimuleringsstøtta til kulturarrangement til tross for tydeleg  sviktande billettsal på dei aller fleste konsertar og førestillingar over heile landet. Dette og sviktande billettsal på denne lange og store turneen er grunnen til at arrangøren dessverre igjen må flytte førestillingane til 2023.

Billett til opprinneleg tidspunkt gjeld også for den flytta forestillinga. Du treng ikkje ny billett.

Dersom du ønsker å refunderer billetten må dette gjerast innan 3 veker. Dette gjer du ved å kontakte Storstova på epost.  

 

70 ÅRS JUBILEUM

Nå kommer Klatremus og alle vennene hans hit! Vel, alle er kanskje ikke venner sånn med en gang.

Mikkel Rev er nok mest sulten han, men det vil Morten Skogmus gjøre noe med. Bestemor skogmus flyr mellom trærne og Baker gutten baker pepperkaker så pepperskyen står. Bjørner og stabbursmus, pinnsvin og Harepus, rev og Klatremus; de er kanskje ikke enige om alt mulig, men alle er med når de må redde Brumlemann fra å bli solgt til sirkus! Bli med du også. I år fyller Bamsefar hele 70 år! Hipp hipp HURRA!!

Alive produksjoner og Victoria Productions er stolte og glade over å kunne presentere 70 års jubileumet til Thorbjørn Egners tradisjonsrike mesterverk, Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen i full produksjon.