FREDAG
10. FEBRUAR
20:00

Erlend Viken Trio – Fete slåtta -i Litlastova

Kjøp billett

Erlend Viken Trio er vakker folkemusikk som utforsker et nytt og spennende musikalsk landskap.

Etter de tilbake, og denne gangen med et prosjekt bestående av tradlåter. «Fete slåtta»  kom ut i september og med hardingfele, el-gitar og kontrabass presenterer Erlend Viken Trio folkemusikk med et lydbilde få har hørt tidligere; basert på norsk tradisjonsmusikk, og med inspirasjon fra improvisasjonsmusikk, ørkenblues og rock. Trioen har spilt konserter i store deler av Europa, og gjennom sine energiske liveopptredener har de skaffet seg mange fans på tvers av sjangergrensene. Faktisk var sist de spilte på Bryne under Ranglerock 2017.

 

«En av utfordringene som engasjerer meg mest er å bidra til at uttrykk fra samtiden kan være en naturlig del av en levende slåttespilltradisjon.» – Erlend Viken  

¨Dette er musikk som treffer deg uansett om du er tilhenger av folkemusikk, rock eller blues¨. Adresseavisen

 

Erlend Viken – fele og hardingfele                            
Marius Graff – elgitar og banjo                              
Sondre Meisfjord – kontrabass

Video: Erlend Viken Trio – Nykomlingen – YouTube

Musikk: Erlend Viken Trio – Fete slåtta (orcd.co)

 

Om Litlastova: Me ønsker å presentera spennande artistar som gjerne ikkje fyller heile den store salen, og vil difor setta opp intimkonsertar i det me kallar Litlastova.

Her vil me setta opp intimkonsertar med publikum og artist plassert enten saman på scenegolvet eller i foajeen. Slik vil me skapa eit fint rom for mindre konsertar, og opplevingar med høg høneskinnsfaktor.  

Du kan òg få servering undervegs i arrangementet om du vil. 

Det vert begrensa kapasitet, mellom 40-70 plasser på desse arrangementa.