FREDAG
20. OKTOBER
19:00

Anne Lindmo – Min tur

Kjøp billett

Anne Lindmo er en av NRK’s store og folkekjære profiler. Hun har skapt suksess både med fredagstalkshow og humorpodkasten Lindmo &co, og har i en årrekke også levert særdeles underholdende liveshow og foredrag.

Denne høsten gir Lindmo ut sin første bok, MIN TUR, hvor natur og friluftsliv blir den røde tråden i fortellingen om livet hennes. Programlederen er i voksen alder blitt et entusiastisk friluftsmenneske som stadig legger ut på lange og korte tokt, og i Min tur forteller hun om sin reise fra livredd tur-amatør til selvsikker og erfaren fjellgeit.

Med boka som utgangspunkt inntar Anne nå scenen med forrykende fortellinger og humoristiske betraktninger om tilværelsen. Lindmo fabulerer om dumskap og drømmer, om midtslivskrise og ungdomskilde og om verdienavå betrakte livet som en lang,slitsom,innholdsrik og nydelig uperfekt tur i ulendt terreng.

Her får publikum møte Lindmo i en langt mer personlig og uformell versjon enn den vi kjenner fra fredagskvelden. På scenen byr hun på fritttalende og selvutleverende humor som mange trofaste lyttere allerede har stiftet bekjentskap med gjennom podkasten.

Velkommen til en kraftfullt inspirerende og raust underholdende aften!