Båtsvik & Hanne Ahlstrøm


Henter programmet...

Båtsvik & Hanne Ahlstrøm

Artisten BÅTSVIK er soloprosjektet til bassist og låtskriver Rune Båtsvik. Han er busett på Bryne og har spela i diverse rockeband. I 2017 bestemte han seg for å stå fram med egne låter. Han skriv gitarbaserte poplåter og inspireres av artister som James Bay, Ben Howard, Foo Fighters, Ryan Adams, Kings of Leon osv. Tekstene er på engelsk og handler ofte om tapt og vunnet kjærlighet.

BÅTSVIK har gitt ut singelen «Up» i 2017 som inneholder tre låter. I september 2018 kom singelen «Another time» ut og i oktober 2018 kom «Flag».Han har opptrådt ute med eigen elektrisk trio, men no for tida er det eit nedstrippa og akustisk uttrykk. Målet til BÅTSVIK er å skrive enkle gode poplåter og spille mykje live.

Hanne Ahlstrøm, sanger og låtskriver

Ettertenksomhet, humør, stemning, formidling og ufiltrert musikkglede, pakket inn i nordnorske tekster, og musikalske vibber fra visetradisjon, pop og rock -der har du Hanne Ahlstrøm med band. Hanne Ahlstrøm er sanger og låtskriver bosatt i Sandnes. Før hun ga ut sin første singel «Her nu», og deretter EP’en «HAN» i 2017, var hun et uskrevet blad på musikkfronten. Singelen fikk god mottakelse av både publikum og presse, og høsten samme år kom EP’en «HAN» ut. 360Music som står bak utgivelsen, beskriver henne som et typisk talent som ikke helt våget å hoppe ut i rampelyset på egen hånd. Nå har hun definitivt hoppet, og sammen med sitt faste band gjennomførte hun i sommer sin første konsertturné som ble lagt til hjemfylket Nordland. September 2018 slapp hun sin første musikkvideo, i desember i år kom jule-singelen «Gatan der hjemme, og hun blir å finne på ulike scener i Rogaland gjennom vinteren og våren. Hanne Ahlstrøm er født og oppvokst i Bodø og synger på klingende nordlandsdialekt. Utgangspunktet for musikken hennes er å dele et budskap, enten det handler om sårbarhet og styrken hun ser i seg selv og andre mennesker, eller den vakre eller vanskelige kjærligheten.