Tønes


Henter programmet...

Tønes

Ny dato for Tønes i Storstova er Onsdag 25.oktober kl 20.00

For deg som har kjøpt billetter til 25.september, er disse billettene gyldige på ny dato, uten av du gjør noe.

Dersom dette ikke passer for deg av ulike årsaker, refunderer vi gjerne billettene du har kjøpt. Vi beklager ulempene dette måtte medføre.

21.06.17

 

 

Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere. Som tekstforfatter vil flere faktisk påstå at han er i en egen klasse, og det på flere måter.

Tønes har fulgt opp den doble Spellemannsvinneren «Sån av Salve» med albumet «Vindbrest» En samling sanger om uanmeldte besøk, fryktelige utslett og klare farger. Blant annet. Første singel, Dråba I sjøen, var A-listet på P1 flere måneder.

Vindbrest har fått terning 6 i Dagsavisen og Stavanger Aftenblad, terning 5 i blant annet Aftenposten, Fædrelandsvennen og Adresseavisen - og strålende omtaler i aviser som ikke triller terninger, så som Dagens Næringsliv og Vårt Land. Albumet gikk rett inn på andreplass på VG-lista etter bare to dager i salg.

Vindbrest-turnéen våren 2015 ga blant annet to utsolgte Sandnes kulturhus, to utsolgte Tou Scene i Stavanger – i tillegg til fult hus i alt fra Egersund, Haugesund, Suldal til Rockefeller i Oslo.

Avisene sier «Det er ikke bare en stor låtskriver, det er en stor artist som får til noe sånt.»

Dagsavisen «Skaff deg Tønes-billett»

Stavanger Aftenblad «Det skal godt gjøres å lage bedre plate på norsk i år.»

Adresseavisen «Klarer bedre enn noensinne å få de hverdagslige situasjonene til å handle om mellommenneskelige ting..»

Dagens Næringsliv «En liten kunstopplevelse.» VG

For Tønes er fremdeles Frank Tønnesen. Fra det lille stedet Sokndal. Selv om han er i en helt egen klasse.